SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Mipam. Az öt bölcsesség lámája. Tibeti regény

, : Mipam. Az öt bölcsesség lámája. Tibeti regény

Kiadás:

Budapest, 1945

Kiadó:

Isis

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az első tibeti regény, amit tibeti láma írt és a kitűnő francia írónő és buddhista szerzetesnő: Alexandra David-Neel nyujt át az európai olvasónak. Ennek a remekműnek minden sorában ott lüktet Tibet varázslatos légköre, a Himaláya szörnyű szépsége és az emberi lélek viharzó és elcsendesülő érzelemvilága. – Mipam, a kis pásztorfiú elindul a végzet útján. Keresi azt az országot, ahol az emberek szeretik egymást és minden élőlényt. Sokáig hasztalan keresi, míg végül hosszú vergődés után megtalálja – önmagában. Csak a lélek mélyéig ható nagy élmény rázza meg ennyire az embert, mint ez a finom szövésű, tiszta vonalú költői írás. Szórakoztat, tanít és a léleknek utat mutat. Tibet, az élet tudója, üzen ebben a bölcs és lebilincselő írásban az útkeresés tétovaságában botladozó civilizált Európának.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!