SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Nagy fiú lettem

: Nagy fiú lettem

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Román irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Egy kamasz fiú mondja el ebben a könyvben, hogyan lett belőle nagy fiú, vagyis miként serdült fel és lépett már korán embersorba. Csakhogy ne számítson itt senki a kamaszkor szokásos várható leírására, nem a pubertás problémái kapnak itt hangot, nem! Ez a mi fiúnk, ez a magára maradt, éles szemű és éles eszű fiú, a mostoha környezettel vívott küzdelmében, a proletárfiúk sorsát élve, a nyomorúság és megalázás csapásai között vesszőt futva, járja a maga útját, érlelődik emberré. Ez a kamaszfiú közvetlenül, nyíltszívűen, mint jó pajtásunk szól hozzánk, megragadja érdeklődésünket. Friss, eleven, kedvünkre való gyerek, megállja mindenütt a helyét és kifigurázza a külváros és a gyárak hatalmasságait, mindazokat, akiknek ki volt szolgáltatva. Együtt járjuk vele élete útját, aggódunk miatta, féltjük, és együtt örülünk vele, mikor megtalálja a maga útját.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!