SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Öreg Can kóborlásai

: Öreg Can kóborlásai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Kínai irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

301 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630736128

tartalom:

"Kína a századforduló idején. Kegyetlen és kedélyes mandarinok, szertartásos hajlongások. Banditák, rablások. Pusztító árvizek, nagy gátépítési munkák. Kuruzslók, jósok, taoista varázslók, akik gyógyfüvekkel életre keltik még a halottakat is. Tusfestményekről ismert tájak, kanyargós hegyi utak, tigrisüvöltés. Molyrágta hatalmas könyvgyűjtemények, idézetek régi bölcsektől. Falra pingált versek, kurtizánok. A Taj-ping felkelés rémítő emléke, reformeszmék, bokszerlázadás, a világ megváltására készülődő déli forradalmárok. - Ebben a világban bolyong csengettyűfűzérével a vállán a regény hőse: Öreg Can, a vándororvos. Nagy műveltségű, talpraesett ember, aki sosem vállalt hivatalt, de tanácsaival szívesen segíti a közügyek intézésével megbízott hivatalnokokat, s nem marad tétlen, ha igazságtalanságot lát. Gyógyító tudományával sokaknak visszaadja az egészségét, bölcsességével segít az árvizek elhárításában, a banditák megfékezésében, kiment az örömházból egy meggyötört kurtizánt, s végül rájön egy bonyolult bűnügy titkára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!