SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Snipp, a nagy vadász. Egy kutya regénye

: Snipp, a nagy vadász. Egy kutya regénye

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Dán irodalom Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ifjúsági Kiskönyvtár

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Snipp, a kölyöktacskó az erdészházban látja meg a napvilágot, ahonnan hamarosan egy városi urasághoz kerül előkelő ölebnek, de vadászösztöne mind gyakrabban megnyilatkozik, és hamarosan túladnak rajta. Kalandok sora és sok megpróbáltatás vár a kutyára, miközben gazdái cserélődnek. Egy erdei sétán Snipp nem tudja legyőzni a színek-illatok-fények varázsos vonzását, többé nem engedelmeskedik gazdája hívó szavának, mindent legyőz a szabadság vágya. Itt végre igazi gazdára-társra talál a nagy szakállú erdészben, egyszerű házában jó érzi magát., hiszen azt teheti, amire született: űzheti a rókát, a borzot. Snipp felett is elszállnak az évek, egyre ritkábban keríti haltalmába a vadászszenvedély, s egy őszi délután utoljára sétál ki az erdőre, hogy elhagyott rókavárban térjen meg az örök vadászmezőkre. Feluron nagyszerűen ismeri az állatokat, Snipp megragadó egyéniségét zseniálisan ábrázolja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!