SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei

: "Szándékos emberölés"

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

169 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Soler Puig díjnyertes kisregénye (1960) arról a társadalmi földindulásról tudósít, amely immár Dél-Amerikában is rázza, rengeti a modern hűbériség szilárdnak hitt bástyáit. Az író izgalmas kalandokban bővelkedő regényét az a mélyen hiteles romantika hevíti, amely a hősi forradalmak korát tölti el. Soler Puig a kubai nép történelmének nagy korszakáról, Fidel Castro harcáról, a kibontakozó forradalomról vall, talán még küszködve a művészi megformálás feladatával - művét mégis úgy kell tekintenünk, mint az első hiteles híradást a kubai nép gyötrelmes múltjáról, küzdelmes jelenéről és biztató jövőjéről. Soler Puigot, a munkásírót, eszköztelen művészi építkezés jellemzi; erőteljes jeleneteiben hitelesen állítja elénk a kubai nép köznapjainak, hősi küzdelmeinek az élet elven színeivel fűszeres képeit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!