SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Ural-tröszt

: Ural-tröszt

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

AntiquA

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Szovjetunió

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

596 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Részlet a regényből: Most, mikor egyedül vagyok emlékeimmel, az utolsó idők eseményei makacs, sőt barátságtalan rajokban vonulnak el előttem. Mindig újra azt próbálom kideríteni, ki volt a hibás a hirtelen szerencsétlenségben: én, aki mindenkinek túl akartam járni az eszén, vagy a különböző körülmények végzetes összetalálkozása?... Kitörülhetetlenül belerögződött emlékezetembe a nap, amelyen minden elkezdődött; 19.. augusztus 3-a volt. Mindaddig tökéletesen boldog embernek mondhattam magam. A "Színes Kövek" trösztben dolgoztam, mint felelősségteljes állást betöltő szakmai tanácsadó. Szerelmes voltam feleségembe, Duszjába, volt egy négy éves fiam, Jurik, három szoba, hallos lakásban laktam, havonta háromszáz rubel fizetést húztam, röviden: helyzetem olyan ragyogó volt, hogy az összes többi alkalmazott irigyelte. Bár semmi biztosítékom nem volt arra, hogy hosszabb ideig megmaradhatok munkahelyemen, mivel minálunk is, mint a marxista államban mindenhol, állandóan cserélték az alkalmazottakat. Dehát amúgy is a bizonytalan existencia a sorsa minden alkalmazottnak."

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!