SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Utazás a holdrakétán

: Utazás a holdrakétán

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1928

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Fantasztikus irodalom Űrhajózás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ki hitte volna, hogy Jules Verne káprázatos eszméje, az Utazás a holdba, valaha nem lesz hiú, fantasztikus ábránd, hanem lehetőség, amely már-már a megvalósulás küszöbén áll? Tény az, hogy sok ország hírneves tudós kutatója és technikusa foglalkozik azzal az eszmével, hogy egy olyan közlekedési eszközt szerkesszen meg és próbáljon ki, amellyel néhány óra alatt keresztül szelhetjük az óceánt és amellyel talán még egyszer szülőanyánkról, a földről is megszökhetünk. Ez az eszköz pedig a rakéta, amelyek mozgását a kiáramló gázok taszítóereje idézi elő. Ez az elbeszélés nem csak utópia. Ha kalandos utazásai kissé fantasztikusak is, mégis logikus következtetései e manapság már kétségbevonhatatlan első lépésnek és szigorúan a modern természettudomány legújabb fölfedezésein alapulnak. És ha ez a könyv az olvasót nem csupán mulattatni fogja, hanem földtekénk rejtélyeinek megértésében kissé előbbre is viszi, akkor beteljesült életem vágya."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!