SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Utazás Detektíviába

: Utazás Detektíviába

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Humor Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

429 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Esős októberi nap volt, szinte fájt, mert kilúgozta az embert. A Big Ben elkondította az esti kilencet. A profi-gyilkosok ilyenkor megsimogatják revolverüket, álszakállt ragasztanak, és "nehéz az élet!" sóhajtással nekivágnak az éjszakának. Talán nem is a soron következő gyilkosság esélyeit latolgatják, hanem azon töprengenek: az asszony újra pénzt kért új retikülre. Valóban: nehéz az élet... Így kezdődik a regény, expedíció amely "Detektíviá"-ba - a detektívregények és -írók birodalmába - vezet, s természetesen az olvasó is részt vesz az izgalmas és mulatságos felfedező kalandban, hogy megismerkedjék számos ismert és ismeretlen bűnügyi regénnyel - "A Morgue utcai gyilkosság"-tól a "Késő őszi esti órán"-ig, s megismeri Poe, Leroux, Chesterton, Agatha Christie, Capek vagy Graham Greene, Dürrenmatt és a többiek "titkait", s oly jeles személyiségeket, mint Sherlock Holmes, Brown atya, vagy a tojásfejű Hercule Poirot mester és a nyomozás más világhíres nagyságai. A westminsteri útvesztő szerzője fanyar humorral, iróniával és a szakavatott közvetlenségével kalauzol az érdekes úton.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!