SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Virág a bűn tengerében

: Virág a bűn tengerében

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Kínai irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

550 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630746859

tartalom:

˝Fu Caj-jün híres kurtizán volt Sanghajban. Szucsouból, a jóvágású legények és gyönyörű leányok városából került a századforduló pezsgő, tarka, félig nyugati nagyvárosába. Történt pedig, hogy egy írástudó beleszeretett, majd amikor követnek nevezték ki, magával vitte a tengerentúlra, Európába. A kecses kínai asszony, akiről ott az európai fővárosokban senki sem sejtette, hogy csak ágyasfelesége a kínai követnek, meghódította az előkelő társaságot. Viktoria angol királynő még közös fényképet is készíttetett vele. Így azután Caj-jün életéről legendák keltek akkoriban Kínában, szépségét, kacérságát, szerelemben jártasságát románcban-dalban örökítették meg. Az egyik ének európai kalandjairól szól, a másik szerint egyszer megölte szolgálólányát, de mivel a bírák mind ismerték, enyhe büntetést szabtak ki rá. Tudni vélik, hogy később a bokszerlázadás egyik leverőjének, Waldersee tábornoknak volt a szeretője... Ceng Pu 1906-ban regényt írt az akkoriban oly ismert kurtizán életéről, s beleszőtte a korabeli Kína ellentmondásos világának megannyi színárnyalatát...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!