SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Watt

: Watt

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

Palatinus-Könyvek Kft.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Ír irodalom Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nobel-díjasok Könyvtára

Terjedelem:

279 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A Watt 1942 és 1945 között íródott a dél-franciaországi Roussillonban. Hasonlóan Beckett más műveihez a tartalmáról kevés, ami elmondható. Cselekménye még a korábban megjelent Murphy-nél is kevesebb. Ahogy a kötet fordítója, Dragomán György írja az utószóban: "cselekmény szinte nincs is, és még azt a keveset is, ami van, váratlan kitérők, dalok, versbetétek, mesterséges szöveghiányok, lábjegyzetek szabdalják és bonyolítják, ráadásul mindeközben terjedelmes repetitív és permutatív listák aknázzák alá az olvasói figyelmet". Talán ez a leghumorosabb, közel sem olyan depresszív munka, mint sok más Beckett-mű. A regény különféle leírásai a francia új regény alkotásaihoz, Alain Robbe-Grillet és Thomas Bernhard regényeihez hasonlatosak. Azoknak ajánlható leginkább, akik más művek esetén ódzkodnak a szerző pesszimizmusától.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!