TÖRTÉNELEM / Klasszika-filológia kategória termékei
Beöthy Zsolt egyiptológiai gyűjteménye a Budapesti Kir. Magyar Tudomány-Egyetemen. Magyarázó jegyzék, egyszersmind bevezetés az ókori gyiptomiak művészet-és kultúrtörténetébe

: Beöthy Zsolt egyiptológiai gyűjteménye a Budapesti Kir. Magyar Tudomány-Egyetemen. Magyarázó jegyzék, egyszersmind bevezetés az ókori gyiptomiak művészet-és kultúrtörténetébe

Kiadás:

Budapest, 1913

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Klasszika-filológia Régészet Egyetemes történelem Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

280 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"E munka nem elégszik meg az egyes tárgyak száraz leírásával, a mint az katalógusokban rendesen történni szokott, hanem arra törekszik, hogy a rendelkezésünkre álló anyag megbeszélése bevezetésül szolgáljon az ó-kori egyiptomiak művészet- és kultúrtörténetében a legrégibb időktől kezdve le egészen a görög-római korszakig. 541 tárgy áll rendelkezésünkre, a mi nem sok a külföldi egyiptológiai múzeumok gazdag gyűjteményeihez képest. […] Itt nem a külszín a fontos, hanem a gyűjtemény belső értékére kell súlyt fektetnünk; azt kell megítélnünk, hogy a gyűjtemény mennyire képes az egyetemi előadások instruktív részét elősegíteni és támogatni."

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!