TÖRTÉNELEM / Régészet kategória termékei
Eltűnt civilizációk. Ősi ásatások újrafelfedezése modern technológiával

: Eltűnt civilizációk. Ősi ásatások újrafelfedezése modern technológiával

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Glória Kiadó

Kategóriák:

Régészet Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639283762

tartalom:

"Leírásaiban bőségesen idéz korunk vezető régészeitől, természettudósaitól is, akik közül sokan a legmodernebb technológia vívmányainak alkalmazásában játszanak úttörő szerepet. Austen a különböző kultúrák olyan aspektusait képes párhuzamosan értelmezni, mint az építészet, a vallás, a környezet, az államforma. A vizsgált 20 letűnt civilizáció között helyet kapnak olyan közismertek, mint Angkor Vat, de az olyan kevéssé ismert kultúrák is, mint Mahram Bilqis a mai Jemen területén, vagy Tiwanaku Bolíviában. Kötetünk, az Eltűnt civilizációk az első olyan kiadvány, mely Földünk civilizációinak még alaposabb megértése érdekében a legmodernebb technika vívmányait (műholdas vagy ultrahangos képalkotás) a hagyományos régészet megfigyeléseinek eredményeivel vegyíti. Egyedülálló számítógépes grafikai rekonstrukciók teszik gazdagabbá a könyv képanyagát. Kötetünk minden érdeklődő számára élményt kínál, aki a modern technológiákon keresztül szeretné a régmúltat megismerni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!