TÖRTÉNELEM / Régészet kategória termékei
The Times Atlasz. Régészet

The Times Atlasz. Régészet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Régészet Térkép, atlasz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

The Times Atlasz

Terjedelem:

319 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630567393

tartalom:

"E monumentális mű, amelyet a régészettudomány nemzetközi élvonalába tartozó tudósok állítottak össze, eredeti és újszerű módon kíséri végig az emberiség történetét a kezdetektől az ipari forradalom koráig. Az elmúlt évtizedekben - mindenekelőtt a természettudományok fejlődésének következtében - jelentős mértékben megváltoztak a régészeti kutatások módszerei. A radiokarbonos eljárás segítségével ma már évszázadnyi pontossággal meg tudjuk határozni a legrégebbi időkből származó leletek korát is anélkül, hogy egyéb tárgyi vagy írásos emlékekre kellene támaszkodnunk. Így lehetőségünk van arra is, hogy az egyes területekről származó maradványokat ne elszigetelten vizsgáljuk, hanem egy szélesebb, egyetemesebb összefüggésbe helyezzük, és világméretekben rajzoljuk meg az emberiség fejlődéstörténetének képét. A kötet - a sorozat hagyományainak megfelelően - csodálatos illusztrációk, ábrák és térképek százaival mutatja be azt az utat, amelyet az emberi nem az első vadászó-gyűjtögető közösségektől, az élelemtermelés megindulásától az első városok és birodalmak kialakulásán át az ipari forradalomig megtett. Az atlasz használatát kronológia, kislexikon és több ezer címszavas névmutató segíti."

leírás:

Mérete: 26 × 40 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!