SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Égi lovasok

: Égi lovasok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Háttér Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Repülés Krimi

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Repülőkönyvek

Terjedelem:

251 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637403809

tartalom:

"Nem tudom, mitől tántorodtak meg, talán megbomlottak. Hangos puffanás, Mary a földön hever. Félrelököm az utamban álló székeket, de már nem érek oda idejében. Előttem fejetlen tolongásban torlódnak össze az emberek. Rájuk kiáltok, szeretnék utat törni közöttük. Erre felém fordulnak. Ezt a második sikoltást az életem végéig hallani fogom. - Szörnyeteg! Nem is sikoltás volt, csak egy elfojtott, rémült nyöszörgés. Minden arc felém fordul, ettől magamra döbbenek. Mindenki rám mered, a nők iszonyodva kapaszkodnak a párjukba, de a férfiak is alig tartják magukat. Végigjártatom rajtuk egyetlen szemem, a másik helyén üres gödör tátong - feléjük fordítom feketére égett arcomat. Ezt az orr nélküli, ajak nélküli arcot, ezt a néhány üszkös heggé pörkölődött izomcafatot az előremeredő állal és a kiugró pofacsontokkal. Minden arcon néma döbbenet ül."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!