SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Felhőkkel táncoló

: Felhőkkel táncoló

Kiadás:

h. n., 2006

Kiadó:

3,14 Kft.

Kategóriák:

Repülés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632296036

tartalom:

"A magyar repülés egyik felejthetetlen egyéniségének, a nemrég elhunyt Kotrás Gábornak az életéről szól ez a könyv. Hogy ki volt Kotrás Gábor? A valaha élt legkiválóbb repülőoktatók egyike, aki - oktatóként, repülőtér- és iskolaparancsnokként, főpilótaként - kivételes pedagógiai érzékkel és megragadó emberséggel sport-, munkarepülő és közforgalmi pilóták (többek között neves Malév-kapitányok) hosszú sorát tanította felsőfokon, a repülés tudományára. Aki többszörös vitorlázórepülő magyar bajnok és nemzeti rekorder volt (emellett még motoros repülő versenyt is nyert), és akinek Paul Tissandier díjjal is elismert 55 éves repülő pályafutása minden magyar repülő számára tiszteletet parancsol. Egykori találkozásunk Kotrás Gáborral olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy amikor szomorú halálhíréről értesültem, elhatároztam, megírom nem mindennapi élettörténetét, mert emléket állítani Számára csak így állt módomban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!