SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Il-14 utasszállító repülőgép. 2. sz. típusismertető

Il-14 utasszállító repülőgép. 2. sz. típusismertető

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Malév Kiadó

Kategóriák:

Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

60 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

Az IL-14 típusú utasszállító repülőgépről szóló kiadvány az 1982-ben kiadott LI-2 repülőgép típusismertetőhöz hasonlóan áttekinti e repülőgép vázlatos történetét, szól a magyarországi alkalmazásáról ismerteti a géptípus műszaki leírását, makettezőknek szóló rajzdokumentációval festésmintákkal. Végigkíséri az egyes repülőgépek történetét fotókkal illusztrálva. A repülőgép történetét ismerők által gyűjtött adatok itt összegezve megtalálhatók és hitelesítettek. A típusfüzet alapul szolgálhat a további ismeretgyűjtéshez, a széles olvasótábort érintő típusismertető kiadvány létrehozásához. A szerkesztő ezúton mond köszönetet Kunár Györgynek, dr. Moys Péternek, Simon Lászlónak, a MALÉV társadalmi szerveinek, akik lehetővé tették e kiadvány létrehozását, a MALÉV Repülés- és Üzemtörténeti Körnek, valamint mindazoknak a közreműködőknek, akik fotókkal írásos anyagokkal visszaemlékezésükkel segítették az összegyűjtött anyag teljesebbé tételét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!