SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Pumák és a többiek. Mindig túlerővel szemben

: Pumák és a többiek. Mindig túlerővel szemben

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

AERO & RÁDIÓ

Kategóriák:

Repülés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kalandok a levegőben

Terjedelem:

91 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963028880x

tartalom:

... A legjobb helyen vagyunk. A cirkusz óriási csillárjában, a Napban fordulózunk ide-oda, készülünk az attrakcióra. A híres orosz artisták erősen húznak a kötéltánc felé. Már elérhették a második emeleti páholyokat, amikor rájuk rontunk a karzatról. A különbség több mint ezer méter. Óriási sebességgel csapunk rájuk a cirkusz tetőponyvájából, egy vékony felhőrétegből. Vad fordulóharc kezdődik. Összeakaszkodva birkózunk, a légi akrobatika összes figuráit bemutatjuk a lelkes, de hálátlan, nehéz, tűzvörösen kibomló légvédelmi kokárdákat dobáló földi közönségnek. Éppen mögötte vagyok a Jak 9-esnek. Édes bosszú tölt el. Most megfizetek!... A szerző a második világháború több légigyőzelmes vadászpilótája. "Pumák földön-égen" című, nagysikerű első könyve után most ebben a kötetben más híres repülőbajtársai lélegzetelállító légiharcairól számol be, egyben újabb - dokumentum-értékű - emléket állít hősi halált halt repülőkatonáinknak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!