SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Repülőgép- és helikoptertípusok

: Repülőgép- és helikoptertípusok

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Repülés Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝E könyv a repülőtechnika iránt érdeklődők tájékoztatására készült. Célja nem csupán az olvasóközönség repülőtechnikai ismeretének bővítése. A főbb jellemzők közlése révén segítséget nyújt a repüléssel közvetlenül kapcsolatban levő szakembereknek a különböző repülőgéptípusok összehasonlításához. Röviden tájékoztat a repülőgép- és helikopter-szerkezetekről és a különböző hajtóműfajtákról. A munka két egymással összefüggő részre tagozódik. A Repülőgép-technika, helikoptertechnika c. fejezet rövid áttekintést ad a repülőgép, illetve helikopter szerkezeti részeinek fejlődéséről, rendeltetéséről, működéséről. Röviden ismerteti a szárny, törzs, kormány, futó- és hajtóművek különböző szerkezeti felépítését és működését. A repülőgép- és helikoptertípusok c. fejezet 99 repülő-gép- és 25 helikoptertípus kifejlesztéséről és főbb jellemzőiről ad rövid tájékoztatást. A fejlődés érzékeltetésére a modern típusok mellett néhány, kevésbé korszerűt is bemutatunk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!