SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Teljesítményrepülés. Oktatási segédlet

Teljesítményrepülés. Oktatási segédlet

Szerző:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96320248856

tartalom:

˝Napjainkban még vitatott kérdés, hogy teljesítményrepülés közben milyen mértékben végezzünk számításokat, szükséges-e ez egyáltalán. Egyesek azt állítják, hogy eredményeiket növelhetik azáltal, ha vitorlázógépük teljesítménylehetőségeit a legnagyobb mértékben kihasználják. Ebből a célból ellátják magukat a számításokhoz szükséges segédeszközökkel és repülés közben meglehetősen nagy energia-befektetés árán igyekeznek repülési adataikat a lehető legpontosabban meghatározni. Mások viszont úgy vélik, hogy a sok számolgatás repülés közben felesleges energiát von el. Eltereli figyelmüket más, fontos területekről, ezáltal teljesítményeik csökkennek. Végső soron többet veszítenek a vámon, mint amit megnyertek a réven. Szerintük a repüléshez csupán jó érzék és gépvezetés szükséges. Kétségtelen, hogy az igazság a két véglet között van. A vitorlázógépekből ki kell hozni a legnagyobb teljesítményt, de úgy, hogy az repülés közben a figyelmet csak igen kis mértékben vonja el. Ezért a számítási módszereket - ha kell, bizonyos elhanyagolásokkal - egyszerűsítsük annyira le, hogy repülés közben szellemi tevékenységet alig igényeljenek. Jelszavunk legyen: Sokat számolni a földön, keveset a levegőben...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!