ANTIK-VARIA / Sajtó kategória termékei
Komédia. Színikritikák

: Komédia. Színikritikák

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Sajtó Színház

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Elvek és utak

Terjedelem:

327 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632702840

tartalom:

˝A kötet Létay Verának az 1971-1975 közötti évadok színházi bemutatóiról írott kritikáit fogja egybe. Ragyogóan megszerkesztett kötetet vehet kézbe az olvasó, amely nem csupán az előadásokkal kapcsolatban igazítja cl megbízhatóan, hanem informálja a magyar színházi élet problémáiról, s képet ad egy-egy kiemelkedő színészi alakításról, rendezésről is. Létay Vera nem színházelméleteket és előadástípusokat kér számon a látott előadásoktól, mint ahogy nem szerzőket és színészeket, rendezőket fogad cl vagy utasít el. Műveket és előadásokat szembesít az adott drámáról kialakított koncepciójával és a színházról alkotott elképzelésével, örömmel fogad minden valóban újat. A kötet külön öröm azoknak, akik látták ezeket az előadásokat, hiszen véleményüket szembesíthetik a szerzőével.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!