SPORT ÉS PASSZIÓ / Sakk kategória termékei
A sakkjáték elemei

, : A sakkjáték elemei

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Sakk

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

317 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630935163

tartalom:

˝A magyar sakktársadalom régi álma, vágya teljesül, amikor hosszú-hosszú évek után ismét megjelenik az "Asztalos-Bán"! Csak így nevezték ugyanis, akik állandóan keresték, kutatták. Érdeklődtek utána a szülők, az edzők, a sakkvezetők, de - sajnos - kevés reménnyel, mert alig-alig lehetett egy-két régi példányt fellelni. [...] A mű kiadását most a Kossuth Könyvkiadó vállalta, és így megindulhatott a munka: a lektorálás és kiegészítés. Először is kiegészítettük a háromkötetes munkát dr. Asztalos - általa sokat emlegetett - tanulmánysorozatával, ˝A lebonyolítás problémái˝-val. [...] A kiegészítés a fentieken kívül érinti még a kötet utolsó fejezetét, a ˝Sakkszemlélet fejlődésé˝-t is...˝ Részletek az előszóból.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!