SPORT ÉS PASSZIÓ / Sakk kategória termékei
A sakkjáték kincseskönyve

: A sakkjáték kincseskönyve

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sakk

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sakkozók Kiskönyvtára

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Kik számára íródott ez a könyv? A szerző tulajdonképpen a sakkozás barátainak szánta, mert hiszi és reméli, hogy minden rendű és rangú sakkozó talál benne olyasmit, ami érdeklődését leköti, vagy amit újra meg újra szívesen elolvas. De elsősorban azokra gondolt, akik már a sakktáblán is és a játék tanulásában is megtették az első lépéseket, és most szemüket a figurákról felemelve, kicsit széttekintenek a sakkhorizont minden tája felé. A távolban sok új fogalom képe tűnik fel előttük, egyelőre még csak körvonalakban, és ezekről kapnak most rövid tájékoztatást. Vagy, ha már a hasonlatoknál tartunk, vegyük úgy, hogy most léptek be egy nagy épület előcsarnokába, amelyből több ajtó nyílik. Hogy mit találnak a legfontosabb ajtók mögött, azt röviden elmondják a könyv fejezetei.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!