SPORT ÉS PASSZIÓ / Sakk kategória termékei
Sakk kezdőknek. Érdekes és egyszerű feladatok a sakktáblán

: Sakk kezdőknek. Érdekes és egyszerű feladatok a sakktáblán

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sakk

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635508107

tartalom:

"Mit tanítsak meg először egy 5-6 éves gyereknek? Be kell vallanom, abban az, időben tudatosult bennem, hogy nincs tapasztalatom kezdők oktatásában. A saját tapasztalataimból tanultam meg a kellett megtanulni mit, és hogyant. Fokozatosan gyűlt az anyag, s próbáltam rendszerezni és elraktározni az idevonatkozóakat. A legnagyobb lányunk azóta korosztályában az egyik legerősebb asztaliteniszező lett. A korban utána következő lányunk 5 évvel fiatalabb, s neki már ez a felhalmozott anyag jó szórakozást jelent a mai napig. Ő most 9 és fél éves, s bekerült a korosztályában az országos döntőbe - sakkban. Már a 6 éves és a 3 és fél éves lányunk is gyakran hív sakkozni, ők is rendszeresen "vernek". Ez a jelen, melyet mindenképpen sikerként értékelek. Úgy gondolom ehhez nagyban hozzájárult, hogy az idők folyamán sikerült nekem is megtanulnom kezdőkkel és pici gyerekekkel játszani. Most már tudom: mit, és hogyan. Ezeket a tapasztalataimat foglaltam össze ebben a könyvben, bízva abban, hogy ezzel talán másnak is tudok olyan élményt nyújtani, mint a lányainknak." (Németh Zoltán)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!