SPORT ÉS PASSZIÓ / Sakk kategória termékei
Sakkozó a mérlegen

: Sakkozó a mérlegen

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sakk

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A sakkozók régi vágya, hogy saját játékerejüket lemérhessék. Azt hihetnénk, erre elég, ha részt vesznek egy-egy versenyen. Bizony, nem elég. Nem is említve, hogy erre nincs mindenkinek ideje és módja. A versenyeken már azért sem kapnak a játékosok tiszta képet saját játékukról, mert nem képesek mérlegelni ismeretlen ellenfeleikkel szemben elért eredményeik okát és értékét. Tudásukat az sem fejleszti eléggé, ha utánjátsszák a mesterjátékokat. Az ilyen elemzések csak akkor válnak a sakkozók hasznára, ha mögöttük áll egy-egy tapasztalt oktató, aki megjegyzéseivel megvilágítja a lépések okát. De még ilyen esetben sem tudnák lemérni játékerejüket. Ezen segít ez a könyv. Az olvasó itt nem egyszerűen utánjátssza, hanem átéli az egész játszmát és minden lépésnél önálló gondolkodással szerez magának pontokat, azok átlagán keresztül lemérheti saját játékerejét. De több is történik ennél. Azáltal, hogy gépies utánjátszás helyett önálló gondolkodásra kényszerül, úgyszólván a legjelesebb mesterek keze alatt fejlődik játéka, sőt egész sakkfelfogása is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!