SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
A sportolók táplálkozása

: A sportolók táplálkozása

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632533259

tartalom:

A sportolók táplálkozásáról kevés könyv jelent meg magyarul. A legelső, aránylag kis terjedelmű munka Polner és munkatársai műve „Sportélelmezés, teljesítményfokozás” címen 1952-ben, majd elég hosszú szünet után 1974-ben a következő s egyben utolsó könyv, Donath és Schüler „A sportolók táplálkozása” című munkája. Ezek a könyvek ma már nem kaphatók. Időszerűvé vált újabb, korszerű könyv kiadása a sportolók táplálkozásáról.
Nagyon nehéz olyan könyvet írni, amely különböző előképzettségű embereknek szól. Ez a könyv elsősorban a sportolóknak, edzőknek, a sportolók táplálkozásával foglalkozó szakembereknek, sportvezetőknek íródott, bár egyes fejezeteit és táblázatait haszonnal forgathatják a sportorvosok mellett a sporttal perifériásan foglalkozó más orvosok (iskolaorvosok, üzemi orvosok stb.) is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!