SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Amit a fegyverismereti vizsgán tudni kell

, : Amit a fegyverismereti vizsgán tudni kell

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

Hubertus

Kategóriák:

Sport Vadászat Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

113 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639369659

tartalom:

"Miért fontos, hogy a vadász ismerje lőfegyverét? Azért, mert ha nem ismerjük fegyverünk fő alkatrészeinek működését, azok egymásra ható kapcsolatát, akkor annak biztonságos kezelését sem ismerhetjük, ami pedig a fegyver használata esetén súlyos balesetet eredményezhet. Tehát ha tisztában vagyunk azzal, hogy a lőfegyvert (vadászlőfegyver) mire szabad használni, az miként működik, hogyan fejti ki hatását, hogyan kell azt tölteni, üríteni, hogyan lehet és szabad a lövéseket leadni, akkor jóval nagyobb az esély, hogy lőfegyverünkkel nem okozunk balesetet. Lőfegyverrel okozott balesetért a fegyver tulajdonosa, használója, vagy bizonyos körülmények esetén mindkettő felel az okozott sérülés súlyosságának megfelelően a bekövetkezett szabálysértés vagy bűncselekmény miatt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!