SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Futók, kocogók könyve

: Futók, kocogók könyve

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

367 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632534166

tartalom:

"A maga nemében különleges könyvet nyújtunk át most az Olvasónak. Szerzője James F. Fix elfogult és szubjektív, számára is - akárcsak a könyvben idézett Mark Hanson számára - "a futás jelenti az életet, a többi csak várakozás". Lételeme, vallása, célja a FUTÁS. Azoknak a szent megszállottaknak az egyike, akik a futást (kocogást) az Amerikai Egyesült Államokban valóban tömegsporttá tették. Könyve számos országban megjelent, s hatása mindenütt lenyűgöző volt. Megsokszorozta a futók és kocogók táborát. Reméljük így lesz ez hazánkban is. S talán az sem baj, ha a nemes hevület olykor elragadja a szerzőt, s néhány olyan következtetést is levon, amelynek az ellenkezője is bizonyítható lenne. Ez egy jellegzetesen amerikai könyv. Meg sem kíséreltük magyar adaptációját, egyrészt mert hazai példákkal rendelkezésre áll már néhány kiváló kiadvány (pl. Vallató Géza: A csodák kora), másrészt mert semmivel nem kívántuk megtörni a szerző okfejtésének lendületét, nem akartuk a hatást csökkenteni. Például ezért nem írtuk át a kerek mérföldértékeket törtszámos kilométer értékekre. És ezért közöljük csorbítatlanul - bár vitathatóak - azokat a részeket is, ahol a szerző vagy az általa megszólaltatott személy a futás szeretetének hevületében szinte transzcendentális szférákba emelkedik. Mert Fixx nem csak az értelemre, de az érzelemre is hatni akar..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!