SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Gyógyító testmozgás

, : Gyógyító testmozgás

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

361 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ennek a könyvnek az a célja, hogy áttekintse azokat a változásokat, amelyek a fizikai teljesítmény során keletkeznek a szervezetben, módszertani eljárásokat írjon le és csoportos oktatás céljára alkalmas formákkal ismertesse meg az olvasót. A leírások elsősorban az iskolai gyógytestnevelés kereteit képező betegségformákat érintik, de a kóros folyamatok változásai az egészséges működésre irányítják a figyelmet. Az edzettség, a kondíció, a szív és vérkeringési rendszer alkalmazkodó folyamatai és ennek mérésére szolgáló módszereket nemcsak a gyógytestnevelő, hanem az edző és testnevelő tanár is felhasználhatja a munkájában. E könyvet már több kiváló, szakszerű, gyógytestneveléssel foglalkozó munka megelőzte, nagy tekintélyű és jótollú szerzőktől. Reméljük, hogy nemcsak a gyógytestnevelők, hanem azok a testnevelő tanárok is haszonnal forgathatják e könyv lapjait, akik könnyített testnevelési foglalkozásokat vezetnek. Úgy véljük, hogy a terhelés kérdésével foglalkozó részek az edzők számára is mondanak újat. A könyv olyan ismereteket is közöl, amelyek a szakirodalomban bővebben és mélyebben megtalálhatók. Gondosan ügyeltünk arra, hogy ne közöljünk végkövetkeztetéseket, és a "közérthetőség" kedvéért leegyszerűsítettük a problémákat. Számos kérdést nyitva hagytunk, módot adva az olvasónak arra, hogy saját ismereteivel kiegészítse az olvasottakat és kialakítsa saját véleményét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!