SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Hivatásos vadászok kézikönyve I-II. rész

Hivatásos vadászok kézikönyve I-II. rész

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 2006

Kiadó:

Országos Magyar Vadászkamara

Kategóriák:

Sport Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

551 p., 672 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639369861

tartalom:

"Akinek módja és lehetősége van a régi vadászati szakirodalmat böngészni, forgatni tapasztalhatja, hogy időről időre megjelennek olyan szakkönyvek, amelyek a vadgazdálkodás, a szakma részleteit, módszereit, ismeretanyagát kísérelték meg összefogni. Céljuk a vadászattal hivatásszerűen foglalkozók, a vadőrök munkájának segítése volt. A II. Világháborút követően ilyen szándékkal csak egy könyv látott napvilágot 1981-ben. Mintegy húsz esztendő eltelte után körvonalazódott elképzelés és szándék vett határozott irányt, amikor az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége 2000-ben úgy döntött, kiadja a Hivatásos Vadászok Kézikönyvét. A nagy terjedelmű, rendkívül alapos mű a kor igényeinek megfelelő tudásanyagot ad az olvasó kezébe. Az első kötet a vadászat elméleti ismereteit foglalja össze. A második kötet a gyakorlati módszereket, technológiákat, praktikus terveket ismerteti a szerzők tapasztalata, gyakorlati tudása alapján összeállítva."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!