SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Jóga

: Jóga

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Paramhansa Maheshwaranda könyve eltér a napjainkban külföldön megjelenő jógakönyvektől. Eltér egyrészt abban, hogy Indiában tanult jógamester írja, így "első kézből" kaphatunk ízelítőt egy Radzsasztán állam területén (Jaipur, Katu stb.) élő jógaiskola felfogásáról. Eltér abban is, hogy egészségesen ötvözi ősi indiai nézeteit a modern tudományos felfogással. Leginkább pedig abban tér el, hogy különleges gyakorlatsort mutat be olvasóinak. Ezek a gyakorlatok azért mások, mint az eddig megismert jógarendszerek, mert nemcsak statikus, hosszú ideig végzett testtartások, hanem kinetikusak is, mozgásra épülnek, ugyanakkor megőrzik eredeti indiai jellegüket. A hagyományos jógagyakorlatokat indiai jógaiskolákban alkalmazott ún. saraw hitta ászanák - lazító, erőnlét fokozó gyakorlatok - vezetik be. A szerző ezeket több, mint egy évtizede eredményesen alkalmazza európai jógaiskoláiban is. Mindenki számára könnyűek, és bátorítólag hatnak azokra, akik maguk is jógázni szeretnének. A mozgássorozatokat a szerző változatosan állította össze, a gyakorlatok csoportosítása jó gyakorlati érzékről tesz tanúságot.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!