SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Kézilabdázás

, : Kézilabdázás

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

153 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A jegyzetben a hallgatók számára szeretnénk segítséget nyújtani a kézilabdázás elsajátításához, továbbá módszertani alapot biztosítani a legalapvetőbb technikai elemek oktatásához. A kézirat tartalmazza mindazokat a technikai elemeket, amelyek a mai játékban leggyakrabban alkalmaznak. A játék technikáján azokat a mozgásos cselekvéseket értjük, amelyek csak az adott sportágban fordulnak elő, illetve más testgyakorlati ágaktian eltérő formában jelentkeznek. A jobb megértés érdekében taktikai utalásokat is adunk. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az elméleti ismeretanyag megtanulása mellett igen fontos a technikai elemek gyakorlatban történő elsajátítása is. Az oktatásnál - különösen az általános iskolai tanulóknál -, a bemutatás illetve a bemutattatás hatékonysága meghaladja a szóbeli közlés hatékonyságát. Ezért csak világos fogalmakkal és helyes bemutatással lehet megoldani maradéktalanul az oktatás feladatait. A technika leírásánál, ahol külön utalás nem történik arra, hogy jobb illetve balkezes játékos hajtja végre a mozgást, minden esetben jobbkezes játékos értendő. A jegyzet elején a sportág történetének vázlata is megtalálható. A Jenővári István vezető tanár által közölt általános iskolai módszertani útmutató a tanítási gyakorlat során nyújt nagy segítséget a kézilabdázás oktatásában.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!