SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Labdarúgó világbajnokságok

: Labdarúgó világbajnokságok

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.,71 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632535847

tartalom:

"Lehetséges? A szkarabeusz bogárnak köszönhetjük a futballjátékot? A kínaiak rúgták először a labdát? A perzsák találták fel a kaput? Mi, magyarok mit adtunk a futballvilágnak? És mit kaptunk? Egyáltalán kinek köszönhetjük ezt a csodálatos játékot? Ezekkel az izgalmas kérdésekkel indítja könyvét a szerző, az ismert sportújságíró. A könyvben választ kapunk a kérdésekre, röviden áttekintve a labdarúgás történetét. Érdekes sporttörténeti adatokat ismerhetünk meg, amikor a futballjáték Magyarországi kezdeteiről, majd az első labdarúgó világbajnokság kiírásának bonyodalmairól olvasunk. A szerző leírja az egyes világbajnokságok előzményeit, a legizgalmasabb mérkőzések történetét, a színfalak mögötti csatározásokat, közel hozva hozzánk e két nagy világverseny forró légkörét. Különösen a magyarok szereplését követi nagy figyelemmel. Nem titkolja lelkesedését vagy éppen keserűségét a fiúk szereplését kommentálva, hiszen maga is többször szemtanúja volt ezeknek a nagy összecsapásoknak. A könyv végén értékes adatbankot találunk: az összes mérkőzés eredményét, a csapatok felállítását és a góllövők nevét."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!