SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Magyarországi kirándulások

Magyarországi kirándulások

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Útikönyv Utazás Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

537 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

963253283x

tartalom:

Magyarország területileg nem tartozik ugyan Európa nagy országai közé, de természeti szépségekben, műemlékekben, fürdőkben, hegyekben és vizekben bővelkedik. Egy könyvbe foglalni a hegységek, tájak, városok látnivalóit, kirándulási lehetőségeit, nemcsak nagy, de merész vállalkozás is volt, annál is inkább, mert egy kötetben nem törekedhettünk teljességre. A terjedelem szabta határok miatt igyekeztünk "csak" a legszebb, legérdekesebb útvonalak közül válogatni. Ennek során fő szempontunk az volt, hogy olyan sétákat, kirándulásokat és gyalogtúrákat közöljünk, amelyeket bárki - akár egyedül, akár családi vagy baráti körben - megtehet, szerény költséggel, különleges felszerelés nélkül. Akik szakosztályi közösségben, szakavatott vezetők kíséretében, rendszeresen, sportszerűen túráznak, természetesen több túralehetőséget ismernek. Ez a könyv nem elsősorban nekik, hanem azoknak a családoknak, ifjúsági szervezeteknek, üzemi brigádoknak készült, amelyek egyre nagyobb számban hódolnak a kirándulás örömeinek, de nem rendelkeznek turistakönyvtárral, turista-szakismeretekkel és turistafelszereléssel.

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!