SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Népek játékai

: Népek játékai

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Néprajz Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

323 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631122689

tartalom:

"Öt kontinens országaiból gyűjtötte össze a szerző a legérdekesebb és a legismertebb játékokat. Az egyes játékok eredetének, keletkezésének kultúrhistóriai feltárása mellett bemutatja, hogy bizonyos játéktípusok a világ majd minden részén megtalálhatók, csak országonként más-más változatban. Szerepelnek köztük a helyi életmódra, szokásokra jellemző, a népmeséket őrző vagy mágikus szertartásokra emlékeztető énekes és választójátékok, ügyességi vetélkedők; a különböző labdafogó, -rejtő, -kereső változatok; a méta- és a bigerendszerű játékok világszerte elterjedt különböző formái, így a baseball, krikett, gorodki, valamint sok sportág - mint a céllövés, kosárlabda, labdarúgás stb. - népi őse. A könyv olvasói az eddig nálunk ismeretlen népi játékokat a részletes szabályok alapján könnyen elsajátíthatja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!