SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Ó, póló...! Vallomások labdáról, vízről, játékról

: Ó, póló...! Vallomások labdáról, vízről, játékról

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

229 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632535588

tartalom:

"Hadd kezdjem a közepén. Néha megesik, hogy a viszonzatlan szerelem a legtartósabb. Végül nem is fáj már annyira. Szerencsétlen kikosarazott a sors akaratában megnyugodva üldögél az őszi napfényben és olvadó szívvel nézi, hogyan hancúrozik a kedves csalfa más - belevalóbb - legényekkel. Csaknem húsz esztendőn át udvaroltam a vízilabdának lázas szívvel, buzgón és teljesen reménytelenül. Végtelenül egyoldalú dolog volt. Néhány kacsintás, röpke mosoly - diákbajnokság, ifíbajnokság, OB I-es szereplés - jutott csupán, amikor azonban forróbb ügyekre került volna sor ... akkor csak kacagott a drága, és gyorsan elutazott valamelyik olimpiára - Gyarmatival, Kárpátival, Szívóssal; sosem velem. A bélyegét azonban rajtam hagyta: két orrcsonttörés, egy dobhártyarepedés, hat öltés a jobb szem fölött, nyolc a bal fül mögött. Ha valaki megállít Óbudán és mértéktartó ünneplésben részesít, az sosem azért van, mert - tudomisén - tegnap egész jó kis marhaságot írtam a Rádiókabaréba, dehogy. Hanem azért, mert 1939-ben egész ügyesen bekkeltem az Árpád gimnázium pólócsapatában. Megérte."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!