SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Shinkendo. Szamuráj kardvívás

Shinkendo. Szamuráj kardvívás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Meredek Sportegyesület

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632023633

tartalom:

˝1997-ben ismertem meg Obata Toshishiro Senseit és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azóta is folyamatosan tanulhatom tőle a Shinkendot (A Valódi Kard Útja). Magyarországon 1998-ban nyílt meg az első Shinkendo klub vezetésemmel Budapesten. Az Obata család több száz éves történelmi múlttal rendelkező igen híres szamuráj-família Japánban. Hadvezérek, stratégák és shogunok kardoktatói kerültek ki a család leszármazottai közül. Így nem meglepő, hogy Obata Toshishiro Sensei is elkötelezett híve a harcművészeteknek és a japán kardnak. A történelmi időkben a harcosok nem tettek különbséget illetve nem osztották fel a vívást különféle részekre hiszen az életben maradásuk függött attól, hogy a fegyverük adottságait és azok kihasználását a lehető legteljesebben megismerjék. Obata Sensei ehhez a hagyományhoz tért vissza a Shinkendo megalapításakor. Egy olyan stílust hozott létre - harcművészeti tapasztalatai alapján - amely újra egyesíti a kardvívás mára már elkülönült technikáit. A gyakorló a Shinkendoban egyaránt megtalálja a formagyakorlatok szépségét, a küzdelem izgalmát, a vágás precizitását, a stratégiai alkalmazást és a logikát, valamint a harcosok hitvallásának filozófiáját.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!