SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Snooker

: Snooker

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tanulj magad

Terjedelem:

1200

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630567911

tartalom:

"Ez a praktikus kézikönyv a snooker játék minden rejtelmébe bevezeti az olvasót, az alapszabályoktól egészen a pozíciójáték legapróbb részleteiig. A könyv először a snooker szabályait körvonalazza, beszél a pontozásról, a büntetőpontokról, majd rátér a helyes dákótartás és lyukba lökés alapkérdéseinek ismertetésére. A korábban többszörös világbajnok John Spencer elmagyarázza, hogyan, lökjük meg a fehér golyót, és hogyan alkalmazzunk különböző pörgetéseket, hogy elérjük a golyó irányításának azon fokát, amely a jó pozíciójátékhoz elengedhetetlen. Ezután megvizsgálja a biztonsági játék minden összetevőjét, a nyitó lökéstől a snooker-állás kialakításáig, és persze megtanít arra is., hogyaín szabaduljunk ezekből a snooker-állásokból. Végül az utolsó fejezet lépésről lépésre végigkövet egy százpontos sorozatot. Nagyszámú ábra és igen sok szakszerű tanács segít minden játékost ábban, hogy kiaknázza a lökéssorozat felépítésének mirtden lehetőségét, egyre hosszabb sorozatokat alkosson, és egyre több játszmát nyerjen."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!