SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Sportpáholy

: Sportpáholy

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tények és tanúk

Terjedelem:

594 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A témám elsősorban a sport világa, hiszen 35 éven át írtam róla különböző lapokban, beszéltem róla rádióban, televízióban. Nem az események és eredmények krónikáját tárom az olvasó elé, hanem a sport belső életét kísérlem meg bemutatni úgy, ahogyan én megismertem. Írok életünk más területeiről is, hiszen fél évtizeden át, éppen a legnehezebb időkben, belpolitikai újságíróként dolgoztam. De magát a sportot sem tárgyalom minden mástól elvonatkoztatva, hiszen léte nem független az őt körülvevő világtól. Nem koronatanúként kívánok kinyilatkoztatásokat tenni: egyszerű szemtanúként számolok be mindarról, amit pályám során jelentősnek, érdekesnek, mit több, izgalmasnak találtam."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!