SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Teniszezés

: Teniszezés

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632534255

tartalom:

˝A tenisz napjainkban virágkorát éli, az egyik legnépszerűbb sport a világon. A legújabb adatok szerint a Nemzetközi Tenisz Szövetségnek jelenleg 109 ország a tagja, és a rendszeresen versenyző játékosok száma eléri a 9-10 milliót is. Azoknak a száma viszont, akik csak a szabadidő kitöltéseként, szórakozásból, mozgásvágyuk kielégítéséért, egészségük megőrzéséért, edzettségük növeléséért játszanak, az említett érték két-háromszorosát is meghaladja. A teniszezés sokoldalú mozgástevékenységre készteti a résztvevőket, hiszen fizikai és szellemi erőkifejtést is igényel, talán ezért annyira vonzó. Első látásra egyszerű játéknak tűnik, hiszen ˝csak˝ át kell ütni a labdát az ellenfél térfelére. Pedig akik szeretnék megízlelni a győzelem, a siker ízét, azoktól jóval többet igényel. Az állandóan változó helyzetekre meg kell találni a helyes taktikai választ, ami jó idegrendszert, erős akaraterőt, nagyfokú fegyelmezettséget és igen magas fizikai felkészültséget igényel.˝

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!