TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Statisztika kategória termékei
Gazdaságstatisztika

Gazdaságstatisztika

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Statisztika Közgazdaság Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

435 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Az elmúlt években végbement gazdasági-társadalmi változások, a közgazdasági és statisztikai munkával szemben támasztott magasabb követelmények; valamint a közgazdászképzés korszerűsítésének igényei szükségessé tették egy új gazdaságstatisztika tankönyv megírását. Az új könyv szerkezetében és tartalmában lényegesen eltér az 1959-ben hasonló címen megjelent műtől, melyet a szerzők alapanyagként használtak fel. A korszerű követelményeknek megfelelően az új szakkönyv tömören összefoglalja az ágazati statisztikákban alkalmazott módszereket, s kitér a főbb népgazdasági ágazatok eredményvizsgálatának alapvető kérdéseire. A réginél sokkal bővebben foglalkozik viszont a népgazdasági számításokkal. Így külön fejezetben mutatja be és elemzi az ágazati kapcsolatok mérlegét, a nemzeti jövedelem számításának módszertanát, valamint a népgazdaság eredményeinek nemzetközi összehasonlítási problematikáját. Az átfogó, igényes munka az egyetemi oktatás színvonalának jelentős emelése mellett statisztikai módszertani irodalmunkat is gazdagítja."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!