TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Statisztika kategória termékei
Pénzügyi adatok statisztikai elemzése

: Pénzügyi adatok statisztikai elemzése

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Tanszék Kft.

Kategóriák:

Statisztika Közgazdaság Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A jegyzet a Pénzügyi adatok elemzése és kezelése, valamint a Többváltozós adatelemzés című tárgy hallgatói számára készült, és a féléves kurzus során tárgyalt főbb módszereket ismerteti. Adatokkal minden szakember találkozik, és az adatokból kinyerhető információ értéke felbecsülhetetlen. A személyi számítógépek elterjedésével népszerűvé váltak a sokváltozós statisztikai módszerek, közülük is elsősorban a feltáró elemzések. A statisztikai szoftverek könnyen és gyorsan végzik el a kért elemzést, a megfelelő adatok kiválasztása, a korrekt alkalmazás, valamint az eredmények értelmezése, a következtetések levonása időt és odafigyelést igényel. Nem haszontalan Winston Churchill egy mondását idézni: "The only statistics you can trust are those you falsified yourself."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!