SZÉPIRODALOM / Svéd irodalom kategória termékei
Karin, a gonosz tündér

: Karin, a gonosz tündér

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Svéd irodalom Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631152340

tartalom:

"'Amikor még kicsi voltam, és ez nem is volt olyan régen, mint hinnétek, akkor csaknem mindig nyár volt, és én az Egyszervolt-országban laktam. Talán mégiscsak rég volt, de arra jól emlékszem, hogy margaréták virágoztak és boglárkák virultak, és harangvirágok illatoztak, dongók surrantak, és pillangók libbentek. Én pedig jártam úton és réten, és találkoztam hol ezzel, hol azzal.' A svéd író gyerekkori emlékeit eleveníti fel húsz meséjében. Elmeséli a kíváncsi kisfiú találkozásait fiatal és öreg emberekkel, manókkal, repülő boszorkánnyal és gonosz tündérrel. Húsz emberi életsorsot ismer meg és ad tovább, de nemcsak odaadó hallgatója ezeknek a különös történeteknek. A talpraesett és melegszívű gyerek az élet kötötte csomókat gyakran ki is oldozza, és egymáshoz vezérli az egymásnak teremtett embereket. A friss és egyéni hangú, meleg humorú mesefüzért Kondor Lajos rajzai kísérik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!