SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
400 kínai recept

, : 400 kínai recept

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Kína

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632317106

tartalom:

˝A kínai konyha változatosságának és gazdagságának egyik oka: vidékről, ahol gyakori volt az éhezés, átvette a régi paraszti hagyományokat, és józanul felhasznált minden ehető növényt és rovart csakúgy, mint az állati belsőségeket. Kétségtelen, hogy Kína e téren nagyobb találékonyságról tett tanúbizonyságot, mint bármelyik más civilizáció. Megjegyzendő, hogy a táplálékokra vonatkozóan semmiféle vallási tilalom nem létezik. Csupán a buzgó buddhisták tartózkodnak az erős illatú növényektől (hagyma, fokhagyma), a hústól meg a tojástól, a taoista aszkéták pedig a gabonaneműektől.˝ Jacques Gernet: Kína hétköznapjai a mongol hódítás előestéjén 1250-1276 című művéből. Ma már persze más a helyzet, de a kínai konyha még így is rendkívüli élményekkel kecsegteti az európai ínyenceket...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!