SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
A család szakácskönyve

: A család szakácskönyve

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

471 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963092871X

tartalom:

"Van-e csalhatatlan recept, hogy milyen legyen a jó szakácskönyv? Nyilvánvalóan nincs és nem is lehet, hiszen a jó szakácskönyvnek sokfajta igényt, ízlést kell kielégítenie. Az olvasók tekintélyes hányada a gyorsan, egyszerűen és nem túl drágán előállítható fogásokat szereti. Nem kicsi azoknak a tábora sem, akik ünnepi alkalmakkor, családi, baráti összejöveteleken szeretnek büszkélkedni azzal, hogy milyen finom, változatos, szemnek, szájnak egyaránt vonzó tálakat varázsolnak az asztalra. Vannak, akik a hagyományos, elég nehezen emészthető magyar konyha ízeit szeretik, de egyre többen a könnyebb, sok zöldséggel, salátákkal tarkított étkezések iránt vonzódnak. F. Nagy Angéla, aki már jó ideje jelentet meg szakácskönyveket, mindezeknek a követelményeknek eleget tesz. Azért olyan változatos "A család szakácskönyve" receptjeinek kínálata, mert a több évtizedes gyakorlati tapasztalatait gyűjti egybe a Nők Lapjában receptjeivel hétről hétre jelentkező szerző. A gyűjtemény erénye, hogy a legújabban meghonosodott zöldségek, nyersanyagok felhasználásához is tanácsokat ad. A receptek mellett levő jelzések eligazítanak, hogy egyszerűbb vagy bonyolultabb az elkészítési mód. A több mint ezer receptet tartalmazó könyv a gazdag választék ellenére könnyen áttekinthető, jól tagolt, s a tárgymutató segítségével, ha csak egy speciális ételleírást keresünk, könnyen megtalálhatjuk. A kedves illusztrációk Réber László munkái.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!