SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
A kóser háztartás kézikönyve

: A kóser háztartás kézikönyve

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Makkabi Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Judaika Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

85 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637475516

tartalom:

Napjainkban egyre több vallásos zsidó üzletember és turista fordul meg hazánkban, ahol a vallási előírásoknak megfelelő ellátásuk, sajátos szokásaik és vendéglátásuk komoly fejtörést okozhatnak magyar partnereiknek, a szállodáknak és a vendéglátó intézményeknek. A kóser háztartásról (a kasrutról) készült, magyarul most először megjelenő kézikönyv a régi gyökerei iránt érdeklődő hazai zsidóság számára is igen hasznos lehet. A fiatalok közül többen érdeklődnek ugyanis újra a kóser háztartás és életforma iránt, ám ezen a téren, néhány alapszabályon túl, magyar nyelven vajmi keveset lehet olvasni. Így ez a kiadvány a zsidó vallás ismeretében is alapvető fontosságú, az egyre erősödő vendéglátásban pedig egyenesen nélkülözhetetlen. A kóser háztartást és életformát részletesen taglaló munka nem csupán a vallási előírásokat mutatja be, hanem sok hasznos tanácsot is ad, mire figyeljenek gyakorlói, hogyan valósíthatják meg könnyen és nagyobb befektetés nélkül a vallási törvényekhez igazodó igényeket. A jobb megértést érdekes példák és áttekinthető táblázatok is segítik. A kötet a zsidó oktatásban, iskolákban is jól használható.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!