SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
A mi süteményes könyvünk. Gyakorlati útmutatások a torták, mignonok és mindenféle sütemények helyes elkészítésére... [Reprint]

A mi süteményes könyvünk. Gyakorlati útmutatások a torták, mignonok és mindenféle sütemények helyes elkészítésére... [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632235193

tartalom:

"Érdekes - nosztalgikus, ugyanakkor aktuális - sorozat első kötetét tartja kezében az olvasó... A sorozat első darabja egy nagynevű, a maga idejében széleskörűen reklámozott tápszer- és vegyészeti gyár: a Váncza süteményeskönyvének felújítása. A név fogalom volt: ízletes, gyorsan elkészíthatő sütemények idéződnek föl azok emlékezetében, akik még gyermekkorukban hallották, olvasták a hatásos jelmondatokat (pl. Haladjon ön is a korral, süssön Váncza sütőporral!) Valóban jól használható könyv ez, amelynek gyakori forgatásához, alkalmazásához sok sikert és jó étvágyat kívánunk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!