SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
A szója. Élelmiszer és takarmány

, : A szója. Élelmiszer és takarmány

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

186 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632326725

tartalom:

˝Már hosszú évek óta napirenden van a takarmányfehérje-ellátás megoldásának gondja. Az önellátás vagy import kérdése ma már eldőlt. Egyértelmű, hogy minden eszközzel az önellátást kell elérnünk. Az abraktakarmányok közül nagy fehérjetartalmukkal a hüvelyesek tűnnek ki, közülük is elsősorban a szója, mely az utóbbi években óriási karriert futott be. Világtermelése 1950 és 1985 között meghétszereződött. Az Ázsiában ősidők óta közkedvelt, emberi felhasználásra termesztett növény ma a világ növényifehérje-forrásai között az első helyen áll. Bár a takarmányozási célú hasznosítás mellett mint élelmiszer sokkal kevésbé jelentős, a táplálkozás-élettani kutatások alapján, Amerikában és Európában is egyre népszerűbbé válik. A hagyományos keleti szójaételek mellett a korszerű ipari feldolgozással előállított termékek széles köréből már hazánkban is kapható néhány, s ezek száma a jövőben tovább bővül. Milyen növény is a szója? Hol, hogyan termeszthető sikerrel? Melyek a legfontosabb feldolgozási eljárások? Hogyan használható fel mint élelmiszer és mint takarmány? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a könyvből.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!