tartalom:
"A könyv átfogó képet ad a mikrobiológiai ecetgyártásról, annak elméleti alapjairól, alapanyagairól, a feldolgozási folyamatról, a termeléssel és a minőségellenőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról. Az elméleti alapok és a gyakorlati ismeretek leírásával a szerzők széles körű tájékoztatást adnak az üzemekben, valamint a minőségellenőrző hálózatban tevékenykedő szakemberek számára. A technológiai fejezetek mind a hagyományos, mind a legújabb eljárásokat, berendezéseket, valamint az üzemek vezetéséhez szükséges számítási példákat ismertetik. Az egyes fejezetek a legújabb eredmények figyelembevételével, a korszerűsítés, a fejlesztés irányelveit, lehetőségeit taglalva készültek el. Ajánljuk az ecet- és tartósítóiparban, a minőség-ellenőrzési hálózatban dolgozók, valamint a közép- és felsőoktatásban részt vevők számára."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető