SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Az ecetgyártás

Az ecetgyártás

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Kémia Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

313 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632313755

tartalom:

"A könyv átfogó képet ad a mikrobiológiai ecetgyártásról, annak elméleti alapjairól, alapanyagairól, a feldolgozási folyamatról, a termeléssel és a minőségellenőrzéssel kapcsolatos tudnivalókról. Az elméleti alapok és a gyakorlati ismeretek leírásával a szerzők széles körű tájékoztatást adnak az üzemekben, valamint a minőségellenőrző hálózatban tevékenykedő szakemberek számára. A technológiai fejezetek mind a hagyományos, mind a legújabb eljárásokat, berendezéseket, valamint az üzemek vezetéséhez szükséges számítási példákat ismertetik. Az egyes fejezetek a legújabb eredmények figyelembevételével, a korszerűsítés, a fejlesztés irányelveit, lehetőségeit taglalva készültek el. Ajánljuk az ecet- és tartósítóiparban, a minőség-ellenőrzési hálózatban dolgozók, valamint a közép- és felsőoktatásban részt vevők számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!