SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Beer Street and Gin Lane. Gin Lane

: Beer Street and Gin Lane. Gin Lane

Kiadás:

London, 1850

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Grafika Metszet

Nyelv:

Magyar

tartalom:

"William Hogart két rézmetszete közül az egyiknek Gin Lane a címe, lepusztult városképet ábrázol, az egyik ház éppen rádől lakóira, az utcán tántorgó, verekedő sokaságra. A kép előterében csonttá soványodott és elhülyült emberek delirálnak. A másik képen a tiszta, rendezett Beer Street látható, az egyik ház tetején szorgos ácsok munkálkodnak éppen, emelvényen állva piktor gyakorolja művészetét. Vidám és nagyhasú mesterek üldögélnek asztaluk körül, melyen rettentő ónkupák között kéziratok hevernek, jelzendő a sörivó állampolgár szellemi nyitottságát. Két halaskofa is feltűnik, halakkal és hatalmas kupával, ők is valami szöveget tanulmányoznak; ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a szerelem sem hiányzik a képről, akkor belátható, hogy a Beer Street a béke, a jólét, a testi, lelki és szellemi harmónia derűs hazája." Váncsa István

leírás:

Acélmetszet. Paszpartuval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!