˝A kiadvány a vendéglátóiparban dolgozók minden rétege számára használható, mert az élelmiszervizsgálatok végrehajtásához a hogyan csináljukra ad választ. A mű felöleli a legfontosabb élelmiszerek körét, a gyakorlati munkát végző emberek által végrehajtható érzékszervi vizsgálatok módszereit és az élelmi anyagok minőségi jellemzőit. Az élelmiszerek, de főleg az italáruk vizsgálatánál tájékoztatást nyújt azoknak a műszereknek a kezeléséről, amelyek minden vendéglátó vállalatnál megtalálhatók, és amelyek állandóan a dolgozók rendelkezésére állnak. A könyvben levő illusztrációk elősegítik ezeknek a műszereknek tökéletes megismerését és kezelését. A számos táblázat biztos alapot ad arra, hogy a vendéglátóipar nyersanyagaival foglalkozó dolgozók az anyagok minőségét a szabványokban és egyéb előírásokban lerögzített jellemzők szerint értékelhessék.˝ Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Csuzy Pálné, Ravasz László: Élelmiszervizsgálatok a vendéglátóiparban
Kiadás:
Budapest, 1966
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
276 p.
Kötésmód:
nyl