MEZŐGAZDASÁG / Élelmiszeripar kategória termékei
Élelmiszervizsgálatok a vendéglátóiparban

, : Élelmiszervizsgálatok a vendéglátóiparban

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Élelmiszeripar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

276 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

˝A kiadvány a vendéglátóiparban dolgozók minden rétege számára használható, mert az élelmiszervizsgálatok végrehajtásához a hogyan csináljukra ad választ. A mű felöleli a legfontosabb élelmiszerek körét, a gyakorlati munkát végző emberek által végrehajtható érzékszervi vizsgálatok módszereit és az élelmi anyagok minőségi jellemzőit. Az élelmiszerek, de főleg az italáruk vizsgálatánál tájékoztatást nyújt azoknak a műszereknek a kezeléséről, amelyek minden vendéglátó vállalatnál megtalálhatók, és amelyek állandóan a dolgozók rendelkezésére állnak. A könyvben levő illusztrációk elősegítik ezeknek a műszereknek tökéletes megismerését és kezelését. A számos táblázat biztos alapot ad arra, hogy a vendéglátóipar nyersanyagaival foglalkozó dolgozók az anyagok minőségét a szabványokban és egyéb előírásokban lerögzített jellemzők szerint értékelhessék.˝ Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!